Odense Middelalderalder Dage

Vælg billetter


 

Odense Middelalderdage skal være en storslået begivenhed, noget helt ud over det sædvanlige, – et kulturelt & turismemæssigt Fyrtårn, som Odense kan være stolt af og glad for!

Odense Middelalderdage ”ramme” er som navnet fortæller den europæiske middelalder, – ”tidsalderen i midten” mellem Antikken og Renæssancen (sidstnævnte betyder ”genfødslen”, underforstået ”af Antikken”).

Tidsmæssigt er der tale om et spænd fra år 793 – 1066 (Vikingetid), og frem til år 1534-36 (hvor Renæssancen fødes under Luthers Reformation af kristendommen). Som ”repræsentativ ramme” for den europæiske middelalder er det vigtigt, at arrangementet har et internationalt tilsnit, og der hentes derfor aktører fra hele Europa.

Odense Middelalderdage skal føre de besøgende ud på en ”tidsrejse” tilbage til den europæiske middelalder, og udmærke sig ved høj kvalitet i forhold til autenticitet, mangfoldighed og spændende underholdning, – en veritabel ”tidszone-lejr”, hvor de besøgende kan vandre op gennem tiden og suge oplevelser og viden til sig.

Åbningstider

Onsdag d. 1. august  9 -17

Torsdag d. 2. august  9 -17

Fredag d.  3. august  9 - 17

Lørdag d.  4. august 10 - 17

Søndag d. 5. august 10 - 16

 

Middelalderplads


Odense Middelalderdage Odense Middelalderdage
5200 Odense V, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google